Σχετικά με εμάς

Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση σας. Το πλεονέκτημα του επαγγελματισμού μας και η πολυετή εμπειρία μας στην αγορά. Επιπλέον, το εκπαιδευμένο προσωπικό μας φροντίζει για τις πιο γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις για την πιστοποίηση του εξοπλισμού σας . Φυσικά υπάρχει η προσωπική προσέγγιση και η υψηλή φροντίδα.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Κάθε πελάτης είναι πολύτιμος για εμάς και μας δίνει την ευκαιρία για να βελτιώσουμε την παροχή των υπηρεσιών μας.

Για υποβολή αίτησης για νέα πιστοποίηση  Επικοινωνήστε μαζί μας.

ΑΡΧΕΣ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Βασική αρχή και δέσμευση του φορέα, αλλά και φιλοσοφία κάθε στελέχους και συνεργάτη του, αποτελεί η ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη, μέσα από την εφαρμογή του Συστήματος Ποιότητας του και η εμπέδωση ασφάλειας στην χρήση του εξοπλισμού του.

Σκοπός του φορέα είναι να παρέχει στους πελάτες του υπηρεσίες υψηλής ποιότητας καλύπτοντας τις ανάγκες τους αλλά και συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με την ασφαλή χρήση του εξοπλισμού τους , την ασφάλεια του προσωπικού , συμμορφώνονται δε με τις σχετικές νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις και επιτυγχάνουν τους στόχους ποιότητας που έχουν τεθεί.

Η επίτευξη των παραπάνω καθορίζεται από το Συστήματος Ποιότητας του φορέα με συνεχή επένδυση στην κατάρτιση, επιμόρφωση και εκπαίδευση του προσωπικού.

Συνεχής παρακολούθηση και αξιολόγηση όλων των διεργασιών, ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα με την εφαρμογή διορθωτικών ή/και προληπτικών ενεργειών.


Τιμοκατάλογος υπηρεσιών

Αυτή η λίστα είναι κενή.

Επαφή

CERT1
Γράμμου 18 , Βριλήσσια , 15235

216 800 8041
6943906353
216 800 8042

© 2015 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα