Ποιοί είμαστε

Η CERT1 είναι φορέας ανεξάρτητων υπηρεσιών Επιθεωρήσεων τεχνικών ελέγχων & Πιστοποιήσεων μηχανημάτων ανύψωσης και διακίνησης φορτίων , πιεστικών δοχείων , ατμολεβήτων , δεξαμενών υγραερίου, συστημάτων ανακτησης ατμων βενζινης και κατάταξης τουριστικων καταλυματων και πιστοποίησης κολυμβητικών δεξαμενών & νεροτσουληθρων . 

Η συνολική λειτουργία του φορέα διέπεται από τις αρχές που αποτυπώνονται στο Σύστημα Ποιότητας, το οποίο είναι βασισμένο στις απαιτήσεις και προδιαγραφές που ορίζονται στο διεθνές πρότυπο ISO 17020: "Γενικά κριτήρια για τη λειτουργία διαφόρων τύπων φορέων που εκτελούν έλεγχο", καθώς και του ISO 17065 , τους κανονισμούς του Ε.ΣΥ.Δ και τις απαιτήσεις της ισχύουσας Εθνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας και τεχνικών προτύπων. 

Η υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας σε συνδυασμό με την συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση των στελεχών και των συνεργατών αποτελούν τον πυρήνα της φιλοσοφίας μας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή παρατήρηση.

Επικοινωνία

Τα καταρτισμένα στελέχη μας είναι πάντα στη διάθεσή σας. Πιστεύουμε στη συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Γι΄αυτό καλέστε μας και γίνετε και εσείς ένας από τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των ικανοποιημένων μας πελατών.

Ποιοι είμαστε Cert1

Φιλοσοφία Φορέα

Βασική αρχή και δέσμευσή μας αλλά και φιλοσοφία κάθε στελέχους και συνεργάτη μας αποτελεί ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη, μέσα από την εφαρμογή του Συστήματος Ποιότητας του και η εμπέδωση ασφαλείας στην χρήση του εξοπλισμού του. 

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας καλύπτοντας τις ανάγκες τους αλλά και συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με την ασφαλή χρήση του εξοπλισμού τους, την ασφάλεια του προσωπικού και την καλύτερη λειτουργία του.