Πιστοποίηση Τουριστικού Καταλύματος στα πλαίσια ΕΣΠΑ

Η Cert1 - Η Σωστή Επιλογή για την Επιτυχία του Τουριστικού Σας Καταλύματος
Συνεργαστείτε μαζί μας για την Επίσημη Πιστοποίηση και Κατάταξη του Τουριστικού Σας Καταλύματος!

 

Η Cert1 είναι πιστοποιημένη από το  ΕΣΥΔ για την επίσημη κατάταξη και πιστοποίηση Τουριστικών Καταλυμάτων, Ξενοδοχείων και Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων, σε κατηγορίες αστέρων και κλειδιών αντίστοιχα.

Επιλέξαμε την επιτυχία και την ποιότητα ως τον στόχο μας, έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία ελέγχους κατάταξης σε όλη την Ελλάδα. 

Η διαρκής εκπαίδευση και συνεχής παρακολούθηση της νομοθεσίας είναι στο επίκεντρο της λειτουργίας μας. Βρισκόμαστε δίπλα σε επιχειρήσεις που επιθυμούν την επίσημη κατάταξη, με τον Τεχνικό Διευθυντή μας, κ. Μπουγάτσο, τον Υπεύθυνο Μηχανικό μας, κ. Παντελαίο, και τη συνεχή υποστήριξη των γραφείων μας  για την ορθή ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Εντός Οκτωβρίου – Νοεμβρίου 2023 θα ξεκινήσει η νέα επιδότηση ΕΣΠΑ για ενοικιαζομενα δωμάτια – τουριστικά καταλύματα, όπως πρόσφατα ανακοινώθηκε από το ΕΣΠΑ “Ανταγωνιστικότητα 2021-2027”  όπου επιδοτεί την ίδρυση και δημιουργία νέων καταλυμάτων, ξενοδοχείων, ενοικιαζόμενων δωματίων, τουριστικών επιπλωμένων κατοικιών &  camping .

Ένα από τα βασικά απαιτούμενα για να επωφεληθείτε από αυτήν την επιδότηση είναι η Πιστοποίηση Κατάταξης.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα ΕΣΠΑ για ενοικιαζόμενα δωμάτια θα περιλαμβάνει επιδότηση για τουριστικά καταλύματα που διαθέτουν ελάχιστο αριθμό δωματίων, κατοικιών και κλινών. Η πιο πρόσφατη επιδότηση ΕΣΠΑ για ενοικιαζόμενα δωμάτια και τουριστικά καταλύματα είχε ως ελάχιστη κατηγορία τα 4 αστέρια και άνω, καθώς και ελάχιστη δυναμικότητα 12 κλινών.

Ποιά τουριστικά καταλύματα επιδοτούνται;

  • Ξενοδοχεία:

Κατάταξη στην κατηγορία 4**** (τεσσάρων αστέρων) και άνω.
Δυναμικότητα τουλάχιστον 12 κλινών και άνω.
Ξενοδοχειακά τουριστικά καταλύματα εντός παραδοσιακών κτισμάτων που προβλέπονται από το π.δ. 33/1979.

  • Ενοικιαζόμενα επιπλωμένα δωμάτια - διαμερίσματα:

Κατάταξη στην κατηγορία 4 κλειδιά και άνω.
Ελάχιστη δυναμικότητα τουλάχιστον 12 κλινών.


Επικοινωνήστε μαζί μας στο 216 800 80 43 ή στο grhotels@cert1.gr ώστε να σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία επίσημης κατάταξης του τουριστικού σας καταλύματος. 

Επιπλέον, με την υποστήριξη του υπεύθυνου μηχανικού του φορέα μας, κ. Παναγιώτη Παντελαίου, θα ελέγξουμε τις τεχνικές προδιαγραφές που απαιτούνται για το ΕΣΠΑ.

Επιλέξτε την Cert1 για την επίσημη πιστοποίηση και κατάταξη του τουριστικού σας καταλύματος και εξασφαλίστε την επιτυχία σας στον ανταγωνιστικό χώρο της τουριστικής βιομηχανίας!